Pauwels
 Historiek

 
In 2002 besluit Dimitri zelfstandig te worden en hij koopt zijn eerste bandenkraan, onder de naam “grondwerken Dimitri Pauwels”. Hij werkt  in eerste instantie voornamelijk in onderaanneming. Al snel merkt hij dat dit werk zijn passie is. In 2005 wordt ook vader Willy door de microbe gebeten.  Hij sluit de deuren van zijn beenhouwerij en koopt een camion om zo samen met Dimitri de “BVBA Pauwels  & Zn” op te richten.
 
Gedurende de jaren breidt het machinepark zich uit, bandenkraan, ruspkraan 18T, rupskraan 25T, camion 6x4 kipbak, minikraan 5.5T, opligger 6x4, dieplader 6x4, tractor, grondkar, zoutstrooiers, sneeuwschuiven, wiellader, … .
 
Dimitri ontwerpt,  samen met een vriend,  een machine voor wegen in beton kapot te beuken, hij neemt begin 2011 een soortgelijke bestaande machine over en laat  nog een nieuwe zwaardere machine maken, om nog dikkere beton te kunnen kapot beuken.
 
Begin 2012 wordt  hiervoor zijn tweede vennootschap “Pauwels Roadbreaking BVBA” opgericht. 
 
Het team bestaat momenteel uit Dimitri en vader Willy, vier vaste arbeiders en twee part time administratief bediendes, zus Cynthia en Heidi, echtgenote van Dimitri.
 
Daar veiligheid hoog in het vaandel gedragen wordt, behaalt Pauwels & Zn BVBA in mei 2012 VCA*.
 
Het beste bewijs van onze gedreven en professionele aanpak zijn onze vele tevreden klanten.
 
Zowel bedrijven als particulieren kunnen een beroep doen op onze diensten.Design by KMOwebsite.be - Algemene voorwaarden